Για το περιεχόμενο

Για την πλοήγηση

2531037744

Βιογραφικό Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου Μαρινίδου Βούλας στην Κομοτηνή


Η μικροβιολόγος – βιοπαθολόγος Βούλα Μαρινίδου, στην Κομοτηνή, διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, τόσο σε επίπεδο ακαδημαϊκής γνώσης όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1983-1990: Εισαγωγή και φοίτηση στην Ιατρική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τα πρώτα τρία χρόνια φοίτηση στην Ιατρική Σχολή Α.Π. Θες/νικης με παρακολούθηση προπαιδευτικής Χειρουργικής και προπαιδευτικής παθολογίας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Αποφοίτηση από το ΔΠΘ με βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς.

1991-1992: Αγροτική Ιατρός στις Σάτρες και στο Κέντρο Υγείας Εχίνου του Ν. Ξάνθης. Κατά την διάρκεια της θητείας της εργάστηκε επίσης ως Ελεγκτής Ιατρός του Δημοσίου στην Νομαρχία Ξάνθης.

1992-1994:Έναρξη Ειδίκευσης στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Γ.Ν. Κομοτηνής ‘’Σισμανόγλειο’

1994-1997: Συνέχιση και ολοκλήρωση της Ειδίκευσης στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο , Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξ/πολης, από όπου και έλαβε τον τίτλο της Ειδικότητας μου ως Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος Ιατρός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

1998 Φεβρ. : Έναρξη Λειτουργίας του Ιδιόκτητου Μικροβιολογικού Διαγνωστικού Εργαστηρίου στην Κομοτηνή.

Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 130 τ.μ. στον 2ο όροφο κτιρίου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής λειτουργώ ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με τμήματα Βιοχημικού, Μικροβιολογικού, Ανοσολογικού, Ορμονολογικού, Αλλεργιολογικού, Προγεννητικού Ελέγχου,Υπογονιμότητας , Καρκινικών Δεικτών , Καλλιεργειών κλπ .

Ο εργαστηριακός εξοπλισμός κάνει αναλύσεις και δίνει αποτελέσματα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, είναι υψηλής ευαισθησίας, επαναληψιμότητας και ακρίβειας.

Το εργαστήριο είναι στελεχωμένο με έξι άτομα προσωπικό, εκ των οποίων οι δύο είναι πτυχιούχοι ΤΕΙ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Έχει συμμετάσχει σε 14 πανελλήνια Συνέδρια Μικροβιολογίας, έχοντας αποκτήσει τις αντίστοιχες Βεβαιώσεις συμμετοχής

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παρακολουθεί τακτικά Εκπαιδευτικά σεμινάρια, σημαντικότερα των οποίων το 2010 με θέμα λοιμώξεις ιογενείς και μικροβιολογικές- επιδημιολογικά στοιχεία που έγινε στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας και το 2011 στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

ΓΛΩΣΣΕΣ

Πολύ καλή γνώση της Γαλλικής, Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας